неделя, 25 ноември 2007 г.

Blake Jarrell - Small World EP [Electronic Elements]

"Blake Jarrell определено е някой, който трябва да наблюдаваме за в бъдеще." - John Digweed

Blake взе забележката на John на сериозно и направи така, че тези думи да звучат съвсем правдоподобно. С талант, решителност и воля дори и в най-трудните времена за него, Blake изплува като световно известен продуцент и DJ. Само на 22, той постигна много повече отколкото други през цялата си кариера, но той продължава да взима работата си на сериозно и с решителност както в началото.

Любовта му към електронната музика започва в Ню Орлийнс. На 15 той се е промъквал в най-добрите клубове за да види вдъхновяващите изпълнения на имена като Sasha, Armin Van Buuren и Sander Kleinenberg. Почти веднага Blake започна да допринася към подземния свят на електронната музика с първите си продукции. Усилията му не само го затвърдиха пред денс обществото тогава, но и допринесоха за получаването на пълна стипендия в "Loyola University" - колежа в Ню Орлийнс за музикален бизнес.

На 29 Август, 2005 родния град на Blake Ню Орлийнс е унищожен от урагана "Катрина" оставяйки го без дом. Това бедствие го кара да се премести в Чикаго, където бързо се потапя в гърмящите техно, хаус и транс сцени на историческия град. С това ново влияние той започва да разработва сегашния си стил, който е трудно определим. Едно нещо може да бъде сигурно - почти всеки голям DJ от всички зони на електронната музика хвали и използва неговата музика. Armin Van Buuren и Gabriel & Dresden описаха Blake като тяхната "надежда за 2007" в гласуването за топ 100 DJ-и на DJ Magazine. Tiesto дори го сложи на собствената си бюлетина за гласуване. Музиката на Blake получава подкрепа и е пускана от имена като Markus Schulz, Paul Oakenfold, Pete Tong, Matthew Dekay, Sandra Collins и много други.

Няма да изброявам песните и ремиксите му мисля че го описах достатъчно добре. :)
В архива ще намерите четири от последните му продукции - Small World, Tabanka, Take Care и Animal.

Изтегляне от RapidShare. Парола:ilovetrance
Ако ви харесва тази музика подкрепете автора/ите като я закупите - beatport