вторник, 22 януари 2008 г.

Mixmag Presents - Deadmau5 Tech Trance Electro Madness

Намерен да се крие в творческата си лаборатория, позната като „диско бърлогата на отчаянието и несправедливостта на deadmau5” това момче борави с бийтовете като никой друг. От своето почване deadmau5 щурмува нашата планета с чудесно планирана атака с помощта на плейлисти най-добрите от най-добрите.

Великолепния стайлинг на deadmau5 е хванал публика, която се движи с него и звуците му. Обхващайки всичко от звуците породени от удар с тъп предмет до електрото, фатален и силен – едно нещо е синоним на deadmau5 и това е качество от световна класа. Родом е от Канада , преселил се от границата на Ниагарския водопад в Торонто и това е само началото на неговата история. В Ниагара той бил ко-продуцент на радио програма „the party revolution” и това много добре оформило „включването” на deadmau5 в индустрията. От многото съвместни проекти deadmau5 създал много приятелства едно, от които със музикалния гений Steve Duda, по-късно съвместната работа помежду им получила име BSOD.

Междувременно в Канада deadmau5 подпомогнал лейбъла “Play Digital” и той станал лейбъл номер едно доставящ он-лайн сингли и ремикси на електронния пазар през beatport.com. Тези сингли са били пускани от Pete Tong, John Acquaviva, Chris Lake, Sebastien Leger, Nic Fanciulli, Jody от WOW, Donald Glaude и много много други.

Към момента работи с групата 24twentyfour бъдещето е посилено от звуците на deadmau5. А за него то изглежда още по-обещаващо със собствените му лейбъли „Xfer records” и „mau5trap”. По-мощна от звука на реактивен самолет прехвърлящ скоростта на звука, музиката на deadmau5 е мощната сила, която движи денс сцените на планетата.

В сетът има транс парчета, но определено цялостното звучене на сета не е транс. Въпреки, че малко е в страни от музиката, която ние публикуваме се чувствам длъжен да го пусна, защото първо звученето на deadmau5 е страхотно и второ подбора на песните е уникално добър и както аз обичам да казвам балансиран.

Tracklist

01 Tsuba - Plasma (Peter Dildo Remix)
02 Glenn Morrison - Circles
03 Pryda - Muryani
04 Dennis Ferrer - Son Of Raw (Loco Dice Remix)
05 Glenn Morrison - Contact
06 Glenn Morrison - No Sudden Moves
07 Deadmau5 - Not Exactly
08 Deadmau5 - Faxing Berlin
09 Deadmau5 - Complications
10 D Ramirez & Mark Knight - System
11 Deadmau5 - Arguru
12 Shlomi Aber - Freakside
13 Joris Voorn - Decay
14 Afternoon Coffee Bugs - My Drunk Foot
15 Peace Division - Voodoo (It's In The Wall) (Original Mix)

Download Rapidshare



Ако харесвате тази музик подкрепете автора/авторите като я закупите от тук.