сряда, 6 февруари 2008 г.

Lange - Songless [Maelstrom]

Поставен на 54-то място в света (ТОП 100 класация на DJ Mag за 2006-та), Lange е познат като един от най-влиятелните денс майстори от последните 5 години. DJ, който във всяко отношение остави на преден план кариерата си на сцената и продуцент, който продължава да срива всички граници. Качва се на сцената преди 10 години, той няма нищо освен вид на успяващ човек, който не се връща назад. Той е този, който стои зад учудващите 20 от ТОП 40 хитовете в Англия, той е талантът отговорен за английският топ 10 транс химн „Drifting Away”, за класиката SuReal – “You Take My Breath Away” и този, който „донесе” песни като DJ SakinProtect Your Mind и Lost WitnessHappiness Happening на широката публика, като си спечели ненамаляваща подкрепа от лидерите в индустрията като Paul van Dyk, Sasha, Paul Oakenfold, Judge Jules и Pete Tong и дори появяване на Top of the Pops. От лидер в euphoric trance до подземен денс герой – DJ Lange владее всички стилове; взривявайки, тълпи от по 25 000 души, той е „пускал” на престижни фестивали като Global Gathering, Summadayze, Creamfields и Zurich Street Parade. Той има зад гърба си гостувания на най-добрите клубни марки включвайки Godskitchen, Gatecrasher, Ministry Of Sound и Slinky. Категорично определя себе си като един от топ денс DJ-те, използвайки всички стилове, който дава на световната сцена точно това, което тя иска.

След 10 години в бизнеса, през които си е спечелил легиони от фенове, като сред тях има и такива от транс елита, Lange не показва признаци за забавяне на темпото. След като през последните години химнът "Another You Another Me" порази денс сцената, Lange се завръща отново във форма със сингъла "Angel Falls", който моментално раздвижи света и вкусно го зашемети, като го подготви за предстоящия му албум, който беше пуснат в продажба малко по-късно през 2007 година.

Дълго чаканият албум беше индикация за това, къде се намира Lange сега и отражение на неговите минали подвизи, отваряйки друга глава в удивителната му кариера.

Songless е една от песните от последният му албум и носи характерният Lange стил - с магично звучене и завладяващ вокал. И трите ремикса перфектно пасват на песента, като само я обогатяват. За мен лично се откроява ремикса на Boy Hagemann.

Tracklist

1. Songless (Radio Edit)
2. Songless (Club Mix)
3. Songless (Boy Hagemann Remix)
4. Songless (Cerf & Mitiska Trancetastic Remix)
5. Songless (Cerf & Mitiska Tranceless Remix)




Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите, като я закупите от beatport
или от cdjshop

1 коментара:

Анонимен каза...

Страхотна песен. Особенно Boy Hagemann Remix-а.

Поздрави за хубавия блог.

-Ангел