понеделник, 24 март 2008 г.

4 Strings - Take Me Away (Re-Ward Remix)

Зад името 4 Strings се крият двама музиканти, Carlo Resoort и Jan de Vos. Двамата се познават от 1986 година. През 1990 те започнали да се интересуват от денс музика и от този момент нататък започнали да продуцират собствена музика. Цялото тяхно свободно време прекарвали в студиото. През следващите няколко години не само станали по-опитни, но и увеличили бройката на оборудването в студиото си. С новите инструменти и опитът, който имали те можели най-накрая да открият в коя посока искат да градят кариерите си в музикалната индустрия: Carlo останал да работи в студиото, докато Jan се увлякъл по миксирането и започнал своята DJ кариера. Jan се срещнал с Piet Bervoets (Carlos, ROOS и Rank 1). Piet го научил на основното в миксирането. След няколко месеца Jan започнал да пуска по частни партита (нещо като DJ на повикване), всякакви стилове от R&B, Top40 до Happy Hardcore. Неговите умения се подобрили бързо. След спечелването на първо място в състезание за DJ-и му предложили много добра работа като DJ.

Carlo Resoort започнал с денс музиката през 1994 година и скоро след това създал своят първи рилийз. След няколко рилийза той направил своя първи по-голям пробив: "Carlos - the silmarilla", продуцирана заедно с Piet Bervoets от Rank 1. Две години по-късно той направил друг голям удар с него - "Turn It Around". По същото това време се родина нова звукозаписна компания "Spinin Records". Малко след това Carlo подписал своята първа сделка за запис и това отбелязало раждането на 4 Strings.

"Daytime" била първата песен на 4 Strings, която се харесала на Paul van Dyk, Judge Jules и Tiesto. Последвала я "Into the Night", която се харесала още повече на публиката. След вокалната версия наречена "Take Me Away" песента станала огромен хит навсякъде по света и дори сега може да бъде чута навсякъде. "Diving" и "Let it rain" били следващите песни на групата, а скоро излязъл и първият им албум. След като ремиксирали "Summer Sun" започнали работа по техния втори албум "Turn It Around". Албумът бил кръстен на новият сингъл, който е преправен от бившият проект на Carlo "Alena". Carlo стартирал нов проект под своето собствено име с продукции като "Remover", "O Class", "Musica", "Ayers Rock" и "Rise".

През 2005 година, 4 Strings реализирали друг хит "Sunrise". Тази песен била химна на фестивала номер 1 за денс музика в Полша, който също е наречен Sunrise.
4 Strings са част от новото поколение DJ-и. Тълпите са изумени от техния освежаващ и уникален стил на музика. 4 Strings винаги са готови с непредсказуеми и качествени песни, които едновременоо радват феновете и "докарват" нови. Има толкова много хубава музика навсякъде, затова 4 Strings не искат да се ограничат само до 1 стил. 4 Strings са в Топ 10 за Холандия в класацията на The DJ List.

В тази публикация ви представям две ремиксирани версии на "Take Me Away". Както по-нагоре писах, песента може да се чуе по целия свят, защото е придобила статута на класира. Не случайно дори и днес тя продължава да бъде слушана и ремиксирана. А що се отнася до ремиксът в тази публикация - добавя много малко към оригиналната песен, но коренно променя звученето й, разбира се към по-добре. Доста сполучлив ремикс.

Tracklist

1. Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Remix)
2. Take Me Away (Into The Night) (Re-Ward Vocal Remix)

Download Rapidshare



Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук.