сряда, 15 октомври 2008 г.

Ferry Corsten - Radio Crush [Flashover Recordings]

Adblock


Забравете всичко, което знаете за фразата Международен DJ и си позволете удоволствието от срещата с Ferry Corsten.

Холандската супер звезда постоянно е гласувана като един от топ 10 DJ-ите на света (според окончателната Top 100 класация на DJ Magazine) за пет години. Той е пускал за стотици хиляди фенове – понякога на веднъж – в амфитеатри, полета и нощни клубове от Австралия през Русия до горещата Ибиса. Отнася със себе си наградата от парти острова за „Най-добър Транс DJ“ от ежегодната церемония DJ Awards на Ибиса тази година и предните 2; бива преследван от пътешестващите си фенове на турне през 26 Американски града спонсорирано от Southern Comfort; и работата на живота му бива интерпретирана, чрез музика, видео и декор на годишното си маскарад събитие „Full on Ferry“ в арената Ahoy с капацитет от 12 000 души в родния му град Ротердам в Холандия.

Само за една година започват да го наричат „архитект, пионер и подстрекател“ на глобалното
господство на транс музиката.
Но в добре обоснованото международно DJ общество, Corsten е познат също като: студиен гуру със свирепо чувство за звукова правилност; сериозен продуцент, който работи сам, аудио инженер и създател на най-завършените, енергични и мелодични записи в историята на денс музиката. Неговия стил е толкова самостоятелен, че производителите на синтезатори Roland поръчват Corsten звукова банка за новия им SP-555 самплер. В същото време е толкова широк, че чак може да се слее с класическото „Bring Thr Noise“ на ремикс от Corsten, който Chuck D сам нарече „ултимативната смес от пространство, енергия и лирика“.

Светът изпита за първи път разцепващия дансинга Corsten удар през 1999, когато младия и гладен за успехи продуцент създава трака „Out Of The Blue“ (записан под псевдонима му System F). Това е първият от деветте златни холандски записа и десет хита в Top 40 в Обединеното Кралство, най-много до момента за транс продуцент. Той прави дебютния си албум, “Right Of Way”, през 2003 година; и разтърсващия „L.E.F.“ - съдържащ колаборацията с Duran Duran „Fire“ - през 2006 дебютира като No. 1 на денс класацията iTunes.

Пронизващ звуков лечител, Corsten е голямата клечка на собствените си лейбъли, Flashover Recordings, Aleph, Boom tssjak и Levare. На собственото си радио шоу „Corsten's Countdown“ дебютира нови тракове всяка седмица и оставя верните си фенове – на радиото и онлайн – да гласуват за любимите си тракове за финалната класация на всеки месец. Шоуто е първото по рода си, което дава възможност на феновете да предвиждат и създават хитове.

Corsten също така използва успеха си за добро, служейки като посланик за KidsRights Foundation, която повишава информираността за критичното положение на деца в неравностойно положение по света. Също така той поддържа собствена марка дрехи, Signature F, чрез iKY Clothing (базирана във Вашингтон).

Дали Ferry Corsten е обикалящ света, пълнещ клубовете супер звезда DJ? Определено. Но това е само началото на историята, която постоянно се пише.

Tracklist:

1. Radio Crash (Original Extended)
2. Radio Crash (House Krush)


Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика и искате да подкрепите автора можете да я закупите - trackitdown