понеделник, 1 юни 2009 г.

Richard Durand - Always The Sun [Magik Music]



Без съмнение най-горещият нов транс DJ/продуцент, който "изплува" от Холандия е Richard Durand. Беше препоръчан от могъщият Tiesto като негов Tip For The Top in 2007 (върха на най-добрите за 2007) в DJ Mag преди година. Richard Durand е отговорен за редица зашеметяващи продукции и ремикси през последните месеци, включително официални редакции на хитовете на Tiesto "Lethal Industry", "Flight 643" и "Break My Fall", хита на Armin van Buuren "In and Out Of Love" плюс график пръсващ се от гостувания по престижни шоута и фестивали. Кулминацията на всичко това е изгряването на Richard на позиция 66 в класацията Топ 100 DJ-и за 2008 година.
Звукът на Durand e транс, техно и твърдо електро в уникална смеска, която е едновременно динамична и опустошителна. Richard се утвърди като солов продуцент с тех транс бомбите "Make Me Scream" и "Slipping Away" издадени от Terminal 4. През 2007-ма последваха "Sweap and Repeat" и "Submerge", както и ремикси за Tiesto vs BT "Break My Fall" и Fragma "Toca`s Miracle", които се озоваха в плейлистите на най-големите DJ-и на планетата като: Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren, Ferry Corsten, Judge Jules и Eddie Halliwell.
Това, което наистина отличава Richard Durand от останалите водещи продуценти е неговите ексклузивни, масивно търсени преправяния на големи денс track-ове от целия денс спектрум. Веднъж "пипнати" от Durand, track-ове като Prodigy "Smack My Bitch Up", Audio Bully`s "The Wings", Snow Patrol "Chasing Cars" и Binary Finary "1998" се превръщат в горещи тех транс сплави. Това е правилната формула, която нагорещява дансинга и прави Richard Durand известно име.
Той не се задоволява да бъде един от най-търсените продуценти на планетата. Richard Durand е също един от най-завършените в технически аспект DJ-и в денс музиката днес. Чрез използване на 4 CD дека и ефекти, неговите DJ сетове са своеобразно пътуване във вихрушка от остри и режещи мелодии, големи сеймпъли, гладко миксиране и магическа техника зад дековете. Прибавяме към уравнението неговата способност да докара тълпата до безумие, чистата му страст към музиката, хората на дансинга пред него и вие вече имате правилните съставки за истинки опустошителен DJ и бъдеща легенда.
Доказателство за невероятните му сетове и подлудяващият тълпите DJ статус е екплодиращият му DJ дневник. Той е пускал на Dance Valley, Planet Love, Coloursfest, Revolution, RMI Trance Xplosion, Summer Of Love, Tunnel Electrocity и Dance Planet festivals в Европа плюс водещите клубове в Англия Godskitchen, Gallery, Gatecrasher, Inside Out, Lush, Syndicate and Passion. Другите места, където е "къртил" дансинги са от Мелбърн до Монголия и от Китай до Канада.
Статусът на изгряваща звезда се потвърждава от изкачването му с цели 25 места в класацията на DJ Mag (за 2008-ма година е поставен на 66-то място), Essential Mix по BBC Radio 1, ремиксите за Armin van Buuren ("In and Out Of Love") и Art of Trance ("Madagascar") плюс забележителна лятна резиденция на Judgement Sundays в Ибиза.

Сингълът "Always The Sun" е част от албумът със същото име, който се появи на пазара на 18 Май 2009 година издаден от Magik Music. Track-a е лек прогресив транс, подходящ по-скоро за слушане. В този ред на мисли един по-динамичен ремикс с клубно звучене ще се отрази много добре на рилийза. Ремиксът на Roger Shah прибавя щипка летно настроение с добавените ненатрапчиви китари.

Tracklist

01.Always The Sun (Radio Edit)
02.Always The Sun (Original Mix)
03.Always The Sun (Dub Mix)
04.Always The Sun (Falldown Mix)
05.Always The Sun (Roger Shah Remix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика, подкрепете автора като я закупите от тук.