понеделник, 12 октомври 2009 г.

Lolo - Pop The Cat's Adventure / Trampoline [Camouflage]





Laurent aka Airwave не е абсолютен новак в клубната сцена, въпреки крехката си възраст. През 1997 той издава първите си рилийзи през опозореният Bonzai Records, който го ръководи, да работи с най-добрите артисти на лейбъла.
Airwave е неговият най-ценен солов проект. През 2000 той решава да пуска като DJ под този псевдоним. Неговите безбройни продукции подписани под 35 различни псевдонима (Airwave, Body shock, Cape Town, Planisphere, Fire & Ice, Nova, The Green Martian, Lolo, Cloud 69, Meridian, и още много много други), които са пускани от най-големите DJ-и на планетата включително DJ Tiesto, Armin van Buuren, Paul Oakenfold, Ferry Corsten, Judge Jules, Sasha, John Digweed, Chris Fortier, Dave Seaman, Seb Fontaine. Неговата многостранност в студиото, му позволява да създава прилична музика на практика, за който и да е DJ, в който и да е стил, въпреки че Laurent се фокусира над progressive trance по настоящем. Също така той е надарен да прави зашеметяващо техно или chillout парчета без никакво притеснение.
Това заедно с многото лицензи за денс компилации включително Global Underground, Gatecrasher, Ministry of Sound Trance Nation, Godskitchen, и много DJ компилации включително Magik сериите на Tiesto, A state of Trance на Armin van Buuren, Coldharbour Sessions на Markus Schulz са го направили един от най-уважаваните артисти на днешната клубна сцена. Толкова много уважение от неговите колеги, му позволило да се обедини с няколко артиста, включително Armin van Buuren (2 track-а), Tiesto (2 ремикса за “In my memory”), M.I.K.E aka Push, Judge Jules (ремикс), и напоследък Markus Schulz, Above and Beyond, Andy Moor и много много други...

През 2001 DJ кариерата на Airwave започва с няколко партита в най-добрите клубове на Англия, включително Godskitchen, Gatecrasher, Slinky и много други клубове по света в страни като Япония, Корея, Нова Зеландия, Канада, Испания, Франция, Щвейцария, Холандия, Южна Африка, прекалено много са, за да ги изброим. Всичко това с първият му Airwave албум "I want to Believe" издаден в края на 2002.

В наши дни Laurent е станал съдружник в Bonzai/Banshee. След 10 години усилен труд като артист, това е логичен ход. Междувременно той стартира web резиденция на вълните на DI Radio по progressive каналите, която му позволява да сподели вкуса си за добре направена музика с останалата част от света.
2005 година остава годината на всички промени за Airwave, той изоставя винилите и CD плеърите, така наречения DJ етикет, и започва да прилага нова концепция, като съчетава много от музикантските си умения.

"Да пускам хубава музика не беше достатъчно добре за мен" - казва той, "Искам да направя следващата стъпка, да използвам всичките технологии, до които мога да се добера. Искам да използвам 100% от това, на което съм способен, когато се появявам пред публика и да видя дали мога да направя от тази клубна сцена гигантски скок към 21 век. Винила е от 70-те, компакт диска е от 80-те, време е да настъпи голяма революция в денс музиката, защото тази сцена иска да бъде ритната в ..."

Бъдещето определено ще бъде изпълнено с изненади от човека, който не спира за почивка! С нова концепция на DJ-стване и много нови неща, няма да е дълго времето, след което ще чуете този мъж да пуска някъде около вас. Кажете "Здравей" на Airwave!

Tracklist

1. Pop The Cat's Adventure
2. Trampoline


Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора като я закупите от audiojelly.