понеделник, 4 октомври 2010 г.

Liquid Soul - Devotion [JOOF Recordings]





Nicola Capobiancо, който е от Швейцария още от ранна възраст се пристрастява към магията на електронната музика. Той започва да пуска прогресив транс в края на 1993 година. След много години на dj-стване и продуциране, той пуска на големи рейв събития редом до Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren и други.
През 1999 открива psy музиката и не след дълго под въздействието на psy вируса решава да прави собствени psy парчета. Така през 2001 той решава да започне нов проект и така се ражда Liquid Soul.
Дебютът му на psy сцената е през 2002 година, когато взема участие в легендарния Halluzi-Nation фестивал и очарова публиката с музиката си. След многото рилийзи през различни лейбъли и партита в Бразилия, Япония, Мексико, Англия, Германия, Гърция, Израел, Португалия, Белгия, Австрия, Унгария, Италия дългоочакваният дебютен албум на Liquid Soul бил издаден от Iboga Records. "Synthetic Vibes" излиза през 2006 година и става най-продавания албум на прогресив сцената за годината. С перфектно продуцираните си парчета той разтърсва дансингите по света и става важно събитие за каталога на Iboga Records.
През същата година Liquid Soul стартира лейбъла Mikrokosmos със своя приятел Martin. Освен в своите проекти (Liquid Soul и Sleek) Nicola участва и в Earsugar.

Този рилийз определено заслужава внимание най-малко защото толкова хора са се постарали да ремиксират и без това доброто парче.

Tracklist
1. Devotion (Original Mix)
2. Devotion (Nicholas Bennison Remix)
3. Devotion (Ace Ventura Remix)
4. Devotion (Protoculture Remix)
5. Devotion (CJ Art Remix)
6. Devotion (The Digital Blonde Remix)
7. Devotion (Magnus Remix)

Download Fileserve.com


Ако харесвате тази музика, подкрепете авторите й, като я закупите от тук.