сряда, 3 септември 2008 г.

Andy Duguid Feat Leah - Wasted [Black Hole]



"За да изживееш мечтите си те трябва да станат реалност, тези които не мечтаят не живеят". Това е философията на Andy Duguid и неговите мечти се сбъдват. С дебютният си сингъл "Hypocrisy" и със забележителни ремикси с неговото име 2007-а беше годината, в която Andy накара сцената на EDM да се изправи и да го почете.

Кариерата му започва през септември 2006-а, когато неговата продукция "Hypocrisy" попада в ръцете на Tiesto. През следващите месеци сингъла е "спукан" от въртене по световно известни клубове от Tiesto, Paul van Dyk и Armin van Buuren. Също така два пъти е избран за Tune of the Week в радио шоуто на Armin. Подписването на сингъла било неизбежно. Andy получил предложения от лейбъли от целият свят, но накрая Blackhole Recordings издали парчето на 3 септември 2007-а и се изкачило до 5 позиция в холандските денс чартове.

Не само Hypocrisy накара цялата денс сцена да отдаде почит на Andy, но и последвалият "Dreamcatcher" спечели много положителни коментари от топ DJ-и. Дебютът на Andy беше последван от track, за който беше класифициран като "една от най-големите песни на 2007 година". Още преди излизането на In Search Of Sunrise компилацията през 2007-а Andy получи много масивна подкрепа от DJ-ите заради сингъла "Don`t Belong". През декември 2007/януари 2008 "Don`t Belong" беше втората най-искана песен по американското BPM XM Радио.

С утвърдена позиция на EDM сцената Andy вече миксира за най-големите артисти от индустрията. Това са: Allure, Tiesto, Johan Gielan и други. Радио миксовете по света държат Andy достатъчно и неговият вроден талант достатъчно зает.

Продукционният талант на Andy се подчертава от неговото DJ-ство. Той има страст за партита на живо и печели популярност по целият свят. Тазгодишната стъпка на Andy беше извън студиото и беше на сцената. Без значение къде пуска, на места като "Priviledge" или "Stadium of Sound" или по-малки клубове, които побират 50 човека можем да бъдем сигурни, че Andy винаги дава всичко най-добро от себе си, когато и да го видите на пулта.

Tracklist:
1. Wasted (Radio Edit)
2. Wasted (Dub Mix)
3. Wasted (Roger Martinez Searchin For Wasted Remix)
4. Wasted (Original Mix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика и искате да подкрепите авторите можете да я закупите - beatport