понеделник, 3 ноември 2008 г.

Push - Strange World (Remixes) [Bonzai Music]



Зад псевдонима M.I.K.E. стои Mike Dierickx. В миналото е бил известен като Dirk Dierickx, той живее в Antwerp, Белгия. През 2000-та година решава да промение своето истинско име от Dirk на Mike.
Mike отбелязва: "Когато започнах да DJ-ствам на 16-годишна възраст използвах името DJ Mike за мое артистично име. По-късно се промени в моето продуцентско име M.I.K.E. и затова реших да го напрвя и мое истинско име..."
Продуцирайки и DJ-ствайки той е реализирал записи под псевдонимите: Solar Factor, M.I.K.E., The Blackmaster, Return Of The Native, Plastic Boy, Sand и последен, но не и по важност Push.
Като DJ стила на Mike е много аналогичен до музиката, която прави - тек подчертана на прогресив транс основа. Той е нещо като лицето на новия звук на Европа.
Историята започва когато 11-годишно момче открива потенциала на сеймпълите и клавиатурите. Момче, което предпочело копчетата и мониторите пред детските игри. На 18-годишна възраст Mike занесъл първата си демо касета на звукозаписната компания 'USA Import' в Antwerp. Малко след това неговият първи запис "Vision Act" бил издаден през лейбъла Atom през 1992. Mike издал серия от успешни записи преди да подпише с Lighting през 1996.
Репутацията на M.I.K.E. скочила до покрива и от тогава нищо не може да й пресече пътя. През 1998 "Universal Nation" завладява света, като спечелва няколко денс награди и става несъмнено един от класическите денс записи на транс ерата. По-късно биват завлядяни и върховите места по денс класациите и Белгийската денс сцена излиза на картата. Неговият следващ сингъл "Strange World" е разрушил стотици клубове по цяла Европа. След всичко това следва друг блокбъстър "The Legacy". Още веднъж биват оглавени всички денс чартове в Европа и track-а влиза в Британския национален чарт на 21-во място. С течение на годините Mike е получил няколко музикални награди включително за най-добри клубни сингли и най-добър денс продуцент и 6 пъти е влизал в Топ 40 на Англия.
Mike също се е обединявал и е правил ремикси за Sinead 'O Connor, Moby, Mauro Piccoto,Bom Funk Mc's,Oliver Lieb, Ian Van Dahl. Този успех не останал незабелязан и точно за това M.I.K.E. е пускал в най-добрите клубове по света, също така и по най-известните фестивали: "Gatecrasher" и "Godskitchen" в Англия, "Fura" и "Vel Farre" в Япония, "Dance Valley" и "Trance Energy" в Холандия; от Сидни и Мелбърн в Австралия до Нова Зеландия и резиденцията на Armada в нощта на Amnesia в Ibiza. Mike още държи резиденци в The Gallery в Лондин и Illusion (Белгия) за неговите нощи на лейбъла.
През 1999 той решава да основе собствен лейбъл и така се ражда Scanner-Records. По-късно той е преименуван на Scanner Digital и така посреща новата дигитална ера. Повече информация можете да научите на www.scannerdigital.com
Mike е по-концентриран към новия си лейбъл Club Elite (част от Armada Music) където той издава собствени продукции под различни псевдоними. Повече информация можете да намерите на www.club-elite-recordings.com
Радиошоуто на M.I.K.E. се казва Club Elite Sessions и се излъчва всеки четвъртък след "A State Of Trance" по Digitally Imported.

Tracklist

1. Strange World (2000 Remake)
2. Strange World (Airwave Remix)
3. Strange World (Hhs Intera Chiron Remix)
4. Strange World (Tranquilo's Underwater Kingdom Remix)
5. Strange World (Astral Projection Remix)
6. Strange World (JDO Remix)
7. Strange World (Manuel Le Saux Remix)
8. Strange World (Hivanova Remix)
9. Strange World (Karybde & Scylla Remix)

Download Rapidshare


Покрепете артиста създал тази музика като я закупите от тук

1 коментара:

Bla каза...

туп-са, туп-са, туп-са :)