неделя, 18 януари 2009 г.

Armin Van Buuren Feat. Jaren - Unforgivable [Armind]



Следвайки „Imagine” траковете „Going Wrong“ и „In & Out of Love“, „Unforgivable” е готов да удари плеърите ви. Armin van Buuren се съюзява с прекрасната певица Jaren и резултатът е тази невероятна бийт-балада, запленяваща от първите ноти. За да завършат начинанието те снимат и музикално видео, което вече може да видите.

Jaren ни е вече позната от работата и с Matt Cerf и Shawn Mitiska. Като Cerf, Mitiska & Jaren те правят няколко хита, като „Light the Skies”, „Saved Again” и „You Never Said”. Само на 24 години и въпреки това много с умение и талант, Jaren е смятана за „новият глас на денс музиката“. Тя се движи заедно с Armin в турнето му Armin Only: Imagine за да пее на живо и вече успя да се хареса на немските, полските, австралийските и белгийски тълпи.

Unforgivable” е ремиксиран от First State и Stoneface & Terminal. First State бута темпото и обогатява звука в двете версии - „Rough Mix” и „Smooth Mix” докато Stoneface & Terminal превръщат трака в истински трансър. Непростимият е може би просто незабравим.

Tracklist:
1. Unforgivable (Extended Mix)
2. Unforgivable (First State Rough Mix)
3. Unforgivable (First State Smooth Mix)
4. Unforgivable (Stoneface & Terminal Dub Mix)
5. Unforgivable (Stoneface & Terminal Vocal Mix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика и искате да подкрепите авторите можете да я закупите - audiojelly