петък, 16 януари 2009 г.

Tritonal - What I Say [AVA Recordings]

Adblock


Chad Cisneros и Dave Reed са продуцирали музика от почти десетилетие. След като се обединили като Tritonal започнали да издават прогресив транс през 2008. Tritonal са работили с редица лейбъли: Anjunabeats, Anjunadeep, Armada, Flashover, AVA, System Recordings и Alter Ego Records. Tritonal държат резиденция в Sky Lounge в Austin, Texas и имат собствено радио шоу "Air Up There", което може да бъде чуто на адрес danceradio.gr/trancestream. В студиото те фокусират тяхната безгранична креативност и дълбока страст, за да създадат нови звуци, да продуцирант модерни и разтърсващи track-ове. Тяхната музика е описана като внимателно изработена, uplifting progressive транс с остра, мелодична сериозност в нея. Когато пускат на парти са винаги двамата и винаги сияят. Използвайки, техните комбинирани таланти Chad и Dave правят нови и иновативни сетове, които съперничат на най-добрите в днешната музикална сцена. Двамата се срещнали през 2007 и бързо създали връзка, докато дискутирали техниките за музикален дизайн и продуциране на музика. По това време и двамата били заети със собствени проекти. Скоро те осъзнали, че комбинирани техните звуци ще звучат много по-добре и ще постигнат повече. По това време Dave решил да се премести 1500 мили през САЩ, за да могат двамата да работят заедно.
Започнало да изплува нещо специално, което било по-голямо от това, което са преживяли преди. Още в първите няколко студиини сесии двамата завършили ремикс за Armada Records и продуцирали техният първи оригинален track. Тогава, през следващите месеци двамата работили неуморимо в студиото, за да продуцират хитови песни и да развият техните уникални звуци. Здравата работа определено се отплатила, когато те видяли, че тяхната музика лицензират лейбълите Anjunabeats, Anjunadeep, Armada, Couldharbour, AVA, Flashover, Levare, Alter Ego и други. Техни track-ове били пускани дузина пъти по радио шоуто на Above & Beyond, също така по радио шоуто на Markus Schulz "Global DJ Broadcast" и по "Corsten`s Countdown". За да завършим всичко трябва да кажем, че тяхни track-ове били включени в "Anjunabeats Volume 6", "Armada at Ibiza" и "Alter Ego Sessions Volume 2".
Въоражени с две студия в Austin, работата продължава всеки ден като те се стремят да направят огромен удар по транс сцената. Tritonal са наистина едно от най-вълнуващите дуота в днешната транс сцена. Очаквайте големи неща от тези две момчета в следващите години.

Tracklist

1. What I Say (Dub Mix)
2. What I Say (Original Mix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете хората, които са я създали като я закупите от audio jelly.