вторник, 18 декември 2007 г.

Arnej - Rendezvous / People Come People Go [ Pilot 6]

Arnej е израснал в малък град и като всички хлапета е обичал да е навън и да спортува. Баща му винаги е искал да научи хлапето си да свири на класическа китара и това според Arnej го е отдалечило от музиката за дълго време. Възвръща интереса си към нея на 14-годишна възрст. Първата електронна музика, която чува е S3M от "Purple Motion". Малко след това започва да слуша Euro Dance и по-специално Sash, Scooter и други. Минава година и половина и Arnej се преориентира към стила Psy/Goa слушайки Man With No Name, Astral Projection и Hallucinogen. Започва да харесва Трансът в днешния му вид през 1998/1999 и по специално uplifting транс. Не след дълго през 2002 Arnej решава да „направи удар”.

„Беше тежко пътуване с много спънки по пътя” – както го описва самият той.

Както с всичко останало, с достатъчно упражнения, той осъвършенствал уменията си, докато не почуствал, че е достатъчно добър.


На вашето внимание представям един изключителен, по мое мнение рилийз. Rendezvous е пускана няколко пъти в A State Of Trance и Global DJ Broadcast - този факт сам по себе си говори достатъчно, но нека обърнем съвсем малко внимание на песните. Определям мелодията и на двете песни като нежна и успокояваща. За приятното звучене допринася и пианото. А леката намеса на вокала поставя финалните щрихи и оформя въздействието на песента като засилва нейното релаксиращо действие върху вас.





Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук и тук