вторник, 4 декември 2007 г.

VA - The Best Of Statement Recordings

Statement е нов клон на лейбъла на Ruben de Ronde - Intrenze Recordings. От този лейбъл може да очаквате хубав транс, но малко по-различен от това което се чува по-често.

В този релийс са парчетата:

Sebastian Brandt - Mysteria (Original Mix) - Започва с дълбок бас и ярък отличителен ритъм. Постепенно се развива до момента на издигането и стартирането на мелодичните стрингове, които дават началото на главния мотив в парчето. Развръзката започва реверсивно на началото след като свърши пиковата част.

Mike Foyle and Andromeda - Northern Lights (Alucard Vs Vitaliy Remix) - Тук мелодията се отгатва полека още с началото на ритъма и се пренася до началото на поддържащия бас, който крепи главния мотив и дава бавен старт на синтезатора траещ почти до края. Това е мелодично и залегнало парче - това не ме изненадва като се има в предвид другите неща на Mike Foyle, които съм слушал.

JPL - Mirakel (Supuer Remix) - В това парче началото е бързо и е наблегнато повече на мелодията както предишното. Съдържа всички белези на dream trance-ът и едва ли може да се сбърка за нещо друго. Въздействието му е успокояващо и може да се използва в началото на някой сет или в момент предназначен за почивка след разгорещени минути.



Ако ви харесва тази музика подкрепете автора/ите като я закупите - beatport