понеделник, 8 декември 2008 г.

Ilya Soloviev And Paul Miller - Lover Summer [Soundpiercing]



Ilya Soloviev

През последните няколко години транс музиката постоянно се променя, преобръщайки наопаки старата класическа дефиниция. Тази стремглава еволюция донесе на глобалната денс сцена едно ново поколение диджеи и продуценти, предизвиквайки легендите и щурмувайки тълпите по света. Този нов елит включва вече известните имена на Sean Tyas, Richard Durand, Sander van Doorn и Markus Schossow. Има още едно име, което е широко споменавано като следващото голямо нещо, което ще изплува – Руският диджей и продуцент Илия Соловиев.

Ако сте родени в отдалечения град Екатеринбург, лесно ще осъзнаете колко е трудно да пробиете на диджей сцената. Този факт не спира Илия за секунда. Едва на 22 този необикновено талантлив диджей бързо се установява като един от най-търсените транс артисти в Русия, пускайки редовно във всички големи клубове по света. До сега Илия е споделял дековете с легенди като Above & Beyond, Simon Patterson, Ronski Speed, Markus Schossow, Kyau & Albert, оглавявал е събития в Скандинавия и източна Европа, включително известния Colours of Sound фестивал в Полша.

Не само успешен диджей, Илия Соловиев е един от най-големите руски транс продуценти. Неговите продукции са подкрепяни от имена като Armin van Buuren, Ferry Corsten, John O’Callaghan, Aly & Fila, Ernesto vs. Bastian, Ronski Speed и Mike Koglin, което е доста впечатляващо само по себе си. Неговите продукционни умения вече са признати от гигантът Armada, където ще бъде издаден сингълът "Lover Summer", който бе включен в най-търсената CD компилация – A State Of Trance 2008. Лейбълът на Илия Timeline Music за по-малко от година става синоним на качествен и установен транс, това е нещо, което много се опитват да постигнат. За да довършим картината добавете две глобални радиошоута хоствани от Илия – ''Hours.FM'' и ''Trance.FM'' за да добиете представа за младия магьосник на електронната денс музика.

Въпреки всичко споменатото до сега няма да бъде нищо особено ако не бъде разкрита тайната на растящата популярност на Илия Соловиев сред клъберите по света. Всички тези заслуги са последиците от музикалната магия, която той доставя на публиката си. Вземете гладките и дълги бас линии на прогресивът, добавете малко наелектризиращи транс мелодии, пълни с еуфория и страст, съберете ги с разпокъсаната лудост на теч. Когато ги раздрусате в една великолепна и внимателна селекция смесвайки ги с безгрешна техника на миксиране и енергетична сцена каризма и накрая затапите всичко с постоянен флирт с дансинга... Резултатът е диджей сет от Илия Соловиев! Това и само това го издигна до нивото, на което се намира в момента. Не е нужно да сте Нострадамус за да предвидите, че тази същата бяла магия на музикално удоволствие, която Илия раздава на тълпите ще го издигне до върха на международния диджей елит съвсем скоро. Помнете тези думи и елате да послушате този диджей докато си върши работата на живо. Ние се пристрастихме вече. Сигурни сме, че и вие ще го направите!


Paul Miller

Истинското име на Paul Miller е Pawel Meller. Той е роден на 12 март 1985 в Торун, Полша, където още живее. Paul Miller е вече познат на световния музикален денс пазар. Благодарение на кооперации с имена като Manuel Le Saux (сингълът "Sunny Day" и химн на EnTrance 2008), Aly & Fila (огромна подкрепа, тракове "Galaxy" и "Memories Of Love" в техния лейбъл Offshore, които излизат 2008), Jon O'Bir ("Crystal Source" релийс от Conspiracy), John Askew (начало на колаборация с Discover Recordings) Paul се намества в списъка с топ диджеи и продуценти.

Поглед в миналото... Първият успех идва със сингъла "Jaarbeurs" (продуциран заедно с Ronald De Foe), издаден през 2006, който получава масивна подкрепа от много известни дижеи. Обратът на събитията през 2007 е доказателство, че Paul може да стои заедно с най-добрите. Подкрепата от звезди като Paul Van Dyk ("O.T."), Armin Van Buuren ("Crystal Source" в ASOT 313, "Memories Of Love" в ASOT 326, Dimitri Fedorov - "Falling Of Stars" ремикса на Paul в ASOT 334 & 335), Ferry Corsten (огромна подкрепа за "Crystal Source" и ремикса на Paul на трака на Dimitri Fedorov "Falling Of Stars"), Jose Amnesia ("O.T." на Sunrise Festival 2007), Aly & Fila, John O'Callaghan, John Askew, Jon O'Bir, Bobina, Sebastian Brandt, Kamil Polner, Manuel Le Saux, DJ Choose, Airbase, Tom Colontonio, Markus Schossow, е част от сбъднатите му мечти и му даде възможност да ремиксира за най-добрите (примерно Alex Bartlett)... 2007 година е причина да се гордее заради първия си издаден винил, който все още е доказателство за качество – сингълът "Sunny Day" създаден в колаборация с Manuel Le Saux, изпълнен със списък от невероятни ремикси и издаден от Drizzly Records. Успеха на Paul сбъдва друга негова мечта.

В края на 2007 Paul е записан в неговия любим лейбъл – Recoverworld. От тук нататък той вече работи с може би най-добрия отбор в съвременната транс музика. Той се присъединява към: Sean Tyas, John O'Callaghan, Bryan Kearney, Tom Colontonio (да назовем малко)... Paul е подписал доста тракове към известни лейбъли като: Discover, Flux Delux и Eve Records. Първият EP Eve "Gaze/Renovatio" винил, издаден от Eve Records е продаден за една седмица – можете ли да си представите по-добро начало? Със сигурност си заслужава чакането на новите релийси от този млад продуцент.

Началото и успеха на 2008 дадоха възможност да пуска на едни от най-големите партита и събития: EnTrance през Март 2008 (Той също приготви химн за това събитие заедно с Manuel Le Saux) и Global Gathering Poland през лятото на 2008... Също може да търсите Paul в локалните си клубове из Европа и Полша – може да пуска там този уикенд?

Paul Miller е име, което ще се запомни за 2008 със сигурност. Транс музиката роди ново дете, може би детето, което всички чакаме...

Tracklist:

01.Lover Summer (Original Mix)
02.Lover Summer (Orjan Nilsen Remix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика и искате да подкрепите авторите можете да я закупите - audiojelly