вторник, 30 декември 2008 г.

Super8 & Tab Feat. Alyna - Delusion [Anjunabeats]

Adblock


Представяне: Оглавявайки, бум-а на Скандинавската транс революция, се срещаме с Финландците Miika Eloranta & Janne Mansnerus... Познати като Super8 & Tab!

Нови начала: До 2005-та година Miika & Janne били заети с преследването на успеха в собствените си музикални кариери. Двамата се срещнали чрез общи приятели и се случило така, че работили в едно и също студио. Скоро обаче запознали да говорят за колаборация и за нула време сингълът ‘First Aid' се появил на бял свят. Следващият ‘Helsinki Scorchin' дошъл още по-бързо и затвърдил това, което вече било плодовито партньорство. Tab казва: "създаването на музика стана два пъти по забавно в партньорство. Ние се разбирахме наистина добре и извън студиото, което беше жизнено важно, когато започнахме да пътуваме и да DJ-стваме заедно." Покрай мелодичния наклон на музиката им, Super8 & Tab сливат продукциите си с уникални и някакси против-трансът вид звуци и вокали. Този стил ги извежда напред като съвременно мислещи новатори и ги избутва на фронта сред останалите продуценти готови да пробият на транс сцената. Списъкът от диджеи, който подкрепят техните тракове съдържа имена от истинския елит въртящ винилите. Казано накратко Tiesto, Armin van Buuren, PVD, Above & Beyond & Ferry Corsten редовно изтъркват траковете в клубовете и следователно по радио щоутата си.

Синглите: Издадени под водещия транс печат на Anjunabeats, първите им сингли ‘First Aid', ‘Helsinki Scorchin' (трак от топ 20 на 2006 според DJ Magazine) и ‘Won't Stop Tonight' попадат в плей листовете на радиата. Пришпорени от успеха, те издават вокалния химн ‘Needs to Feel' в ранната 2007, който е доста въртян по шоутата на Eddie Halliwell, Judge Jules и Dave Pearce по Radio 1. И следователно се появява в годишните, високо почитани компилации ‘Trance Energy' , ‘Cream Ibiza', ‘Godskitchen Electric ', ‘Judgement Sundays' & ‘ ITWT'. ‘Suru' който последва в средата на 07 е ремиксиран от Martin Roth и избран от DJ Magazine за “the tent-pole release of Anjuna's summer”. Първата им колаборация, сингълът ‘Worldwide' (с другаря Anjuna-джия Mark Pledger) завършва годината. Втората четвърт на 2008 ни посреща с пускането на шестия им сингъл, дълго очакваната ‘Elektra' .

Super8 & Tab – ДиДжеите: Вече затвърдили се самостоятелно Дек майстори, Super8 & Tab не губят повече време и лично представят музиката си на хората. Супер клубовете на Англия като Ministry of Sound, Godskitchen, The Gallery и PaSSion попадат под силата на влиянието на техния характерен скандинавски-транс саунд. А международно те са били главните имена в приветстваните Anjunabeats Worldwide турнета и са въртяли дековете в Румъния, Холандия, Русия и Германия. Също поддържат и месечна резиденция в Hallmark, в родната им Финландия. През 2007 те влизат в класацията на DJ Magazine на 127-мо място.

Компилации: 2007 представя перфектния момент за тях да се включат в пазара на компилациите. Покрай Mark Pledger ре миксират Anjunabeats Worldwide Vol.1. Компилацията получава възторжени приветствия от фенове и значителния въпрос от DJ Mag "Кога трансът стана толкова добър отново?" и попада под името 'Компилацията На Месеца' в Mixmag. Също е номинирана за 'Най-Добрия Албум На 2007' на IDMA Наградите.

Ремикси и Радио: В тандем с продукциите си, Super 8 & Tab също започват да извайват своята процъфтяваща кариера на ремиксиране. През 2007 те доставят свой ремикс на проекта от Above & Beyond, ‘Tranquility Base – Oceanic' и съвременната класика на Luminary , ‘Amsterdam'. Показването на звученето си пред глобалната публика е също с висок приоритет в списъка на дуото. Разнасяйки мълвата из летищата, те представят месечното Anjunabeats Worldwide радио шоу, което се излъчва от DI.FM и чрез радиостанции в САЩ, Полша, Румъния и Турция.

Бъдещето: Miika и Janne в момента работят върху дебютния си албум, насрочен според темпото им на работа за първата четвърт на 2009.

Tracklist

1. Super8 & Tab Feat. Alyna - Delusion (Original Mix)
2. Super8 & Tab Feat. Alyna - Delusion (Ronski Speed Remix)
3. Super8 & Tab Feat. Alyna - Delusion (Ronski Speed Pres. Sun Decade Remix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от cdjshop.