събота, 3 май 2008 г.

Alex M.O.R.P.H - Walk The Edge [High Contrast Recordings]

С гостувания по цялото земно кълбо и впечатляваща войска от високо оценени продукции, Alex M.O.R.P.H. е един от днешните най-търсени продуценти/ремиксери в uplifting trance-а. Той е направил над 80 ремикса за свои колеги и е създал над 30 свои продукции. Зад гърба си той има съвместни проекти с Paul van Dyk, Armin van Buuren, Above & Beyond, които винаги намират път към звукозаписните компании. Той винаги опитва да покаже неговата многостранност в различни аспекти, включвайки добре познатото ни радиошоу (HeavensGate) и зашеметяващият солов дебютен албум който се задава. Давайки ни, най-добрата музика в своите сетове Alex M.O.R.P.H. е способен да накара всяка публика да полудее. Той също така се обедини с Woody van Eyden, за да осъществят заедно легендарните Back2Back сетове, хората не забравят толкова скоро...

Дори най-довереното списание в света за денс музика (M8 Mag) ги подкрепи с коледно CD миксирано от тях, което беше прикрепено към всеки брой на списанието през Декември 2006. Освен всичко това, тяхното седмично радиошоу HeavensGate се излъчва по световна мрежа от радиостанции като Sunshain Live, BFBS Radio/Sky Digital или Kiss FM Ukraine. През 2007 неговата нарастваща популярност става очевидна с изкачването му до 119-то място в класацията на DJ Mag. Партитата в Mayday Poland, Amnesia Ibiza, Stadium of Sound Poland, и разбира се продукциите с Paul van Dyk („Get Back”, „In Circles”) и Woody van Eyden („I Love Trance”) доказват, че Alex не смята да почива през 2008! Сингълът след „Heavenly” в Fenology, „Turn it On”, новото сътрудничество между Alex и Woody включвайки красивият глас на Michelle Citrin, беше пуснат от лейбъла Vandit Imprint на Paul van Dyk и избран в шоуто на Armin van Buuren като Tune of the Week. Освен това, новият сингъл на Alex M.O.R.P.H. с името "Spirit" получи зелена светлина и ще бъде издаден през Vandit Digital в близките седмици. Следващият му сингъл пък "Life Less Ordinary" издаден от High Contrast имаше огромен световен успех и фантастична премиера в неговият сет на Trance Energy през Февруари. Сингълът с красивото име "Walk the Edge" също беше избран за Tune of the week в радиошоуто на Armin van Buuren.

Именнто този сингъл ви представям в тази публикация. Запознати твърдят за Alex M.O.R.P.H. , че прави най-чистият транс в днешно време и, че противно на колегите си не изменя стилът си, за да се приспособи към променящият се вкус на масите. Сингълът е една магична транс феерия от звуци галещи слуха ви. За тази песен може да се говори с много епитети описващи колко е добра, но пак няма да мога да ви опиша истинската й красота. За да разберете какво представлява този сингъл си представете цялата красота и хармония на света. Сега си представете предмета, който за вас олицетворява тази красота. Сега забравете този предмет и си представете песен толкова красива, че от нея да струи цялата тази световна красота. В съзнанието на всеки от вас ще звучи Alex M.O.R.P.H - Walk The Edge. Сигурен съм. Ще разберете за какво говоря 3 минути след като си пуснете оригиналния микс. Приятно слушане!


Tracklist

1. Walk The Edge (Original Vocal Mix)
2. Walk The Edge (Original Dub Mix)
3. Walk The Edge (Intro Mix)
4. Walk The Edge (Intro Vocal Mix)
5. Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H B2B Woody Van Eyden Vocal Mix)
6. Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H B2B Woody Van Eyden Mix)
7. Walk The Edge (Alex M.O.R.P.H B2B Woody Van Eyden Intro Vocal Mix)
8. Walk The Edge (Sied Van Riel Mix)

Download Rapidshare
Част 1
Част 2

Ако харесвате тази музика, моля подкрепете автора авторите като я закупите от тук.