петък, 9 май 2008 г.

Mike Foyle - Pandora (Incl The Blizzard Remix) [Armind]

Когато Mike е на пет години неговите родители го представят на първия му музикален инструмент, цигулката, на която той продължава да свири и днес. Талантът на му бива разпознат още от много ранна възраст. Той започва да свири в няколко местни оркестъра и има честта да бъде лидера във всички! По-късно Mike се заинтересува и от електронната музика. През това време не може да се каже, че е бил вдъхновен от определени хора, но експериментира сам и разработва собствени техники и стилове. Евентуално е представен на електронната музикална сцена от приятел и от тогава се пристрастява към нея. В колежа учи музикална технология, което подпомага за повдигането на прдуцентските му умения на по-високо ниво и докато свършва курса вече продуцира музика на професионално ниво.

Първият му релийс "Space Guitar" е забелязан от Markus Schulz, който решава да я подпише на "Electronic Elements", неговият дъщерен лейбъл на "Armada". От тогава Space Guitar получава огромна подкрепа от почти всеки класов DJ на транс сцената включително Armin van Buuren, Agnelli and Nelson, Markus Schulz, Kyau vs Albert и Blank & Jones. Тракът също бива включен в безброй CD компилации. Следващата му продукция "For Your Eyes Only" бързо бива подписана пак на същия лейбъл заедно с два нови ремикса на "Space Guitar" и бива поредният успешен релийс за Armada. От тогава Mike прави доста нови тракове. Те включват хитовете "Love Theme Dusk" - сътрудничество между Mike и Signalrunners, включвайки Dave Schonauer. Тракът бива подписан на собствения лейбъл на Armin - "Armind Recordings". Скоро "Love Theme Dusk" бива признат като един от химновете на 2005-та година. Също си сътрудничи с Filo & Peri и резултатът е "Luana" и се появява на специалната компилациа на Paul van Dyk - Mixmag compilation CD. След успехът на "Love Theme Dusk" Mike започва да привлича интереса и на други световно известни DJ-и и продуценти като Matt Darey, който подписва новия му трак "Shipwrecked" на собствения си лейбъл, което още допринася за кариерата на Mike като продуцент, което дава на DJ кариерата му огромен тласък и сега пуска по целия свят заедно с някои от най-големите имена. Той вече има доста фенове по света и работата му бива оценена от DJ-ите навсякъде.

"Pandora" е една от последните му продукции. Честно да си призная, когато я чух за първи пит си казах "ха, поредното пиано от Foyle" и не ме впечатли особено, въпреки че мотивът на пианото е доста красив и приятен. Но останалата част не се връзва за мен. Тук идва моментът на ремиксът от The Blizzard - невероятна интерпретация на пианото. The Blizzard са оставили оригиналното звучене и са добавили след това своето виждане към него, което страшно разнообразява тракът като цяло. Моят избор е ремиксът, но трябва да чуете сами - и двата трака имат своята уникалност и заслужават внимание.

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук.

3 коментара:

Анонимен каза...

Pich, vsichko e "super", samo kydeto ne raboti downloadyt :(. Sistemata na tezi e po vsqkakva kritika. Trakyt e velikolepen.

rvladimirov

Анонимен каза...

Greshkata e moq. Izvinqvam se.

rvladimirov

Анонимен каза...

Това е най най-красивото парче което съм слушала,уникално е простоооо ;(