вторник, 27 май 2008 г.

B.E.N. vs. Mr Pit - More Manners Please / Superstition [Cold Harbour]

За тях Markus Schulz ни предупреди, че трябва да внимаваме и внимателно да следим какво правят през 2008-ма. Най-новият рилийз от Coldharbour Recordings беше чакан от доста време. Англичанина Ben Grenwood (B.E.N.) протеже на John '00' Fleming се обединява с румънеца Adrian Ivan (Mr. Pit), за да доставят резънче твърд и тежък бийт преплетен с хармонични breakdown-ове, оставяйки, слушателите в състояние да искат още. More Manners Please оформи съществена част от компилацията на Markus Schulz Amsterdam '08 и изглежда сигурен бестселър в сезона на Ибиза. Песента се хареса на Ferry Corsten, Tiesto и Paul van Dyk и др.
Обръщаме поглед в миналата година и виждаме как Superstition се беше загнездила в сетовете на Markus и на Armin на Amnesia както и в много фестивални сетове. След кратка хибернация през зимните месеци, track-а изглежда сякаш разгръща дансинга за лятото на 2008-ма, гарантирайки, огромна реакция от страна на феновете на транса или електрото.
И двете момчета бързо се превърнаха в любимци на слушателите на Global DJ Broadcast като дължат част от успеха на техният първи E.P. рилийз на тях. Всъщност изглежда, че те ще работят заедно и за в бъдеще...

Tracklist

1. More Manners Please (Original Mix)
2. Superstition (Original Mix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук