четвъртък, 3 април 2008 г.

Отново промяна касаеща радиошоутата

След като с колегата проведохме разговор за бъдещето на блога и посоката, по която да продължи да се развива решихме, че е в наш интерес да продължим да ви предлагаме радиошоута. За да ги записваме ние влагаме време и пари и ще се чувстваме много по-добре когато повече хора могат да си свалят радиошоутата, които записваме от повече места в интернет. Щом досега винаги всички радиошоута са били сваляни, това значи, че някои се интересуват от това и ги слушат и ние ще се чувстваме виновни ако тези хора не могат да си свалят любимите радиошоута както са ги сваляли досега от нашия блог. Молим ви за извинение за несериозното отношение - в рамките на 1 седмица взехме решение, а после се отметнахме.

В заключение - радиошоута тук ще има. В скоро време очаквайте Matt Darey - Nocturnal и Blank & Jones - The mix. Разбира се приемаме съвети и препоръки, както и идеи относно записването на други радиошоута.

Също така не забравяйте, че публикуваме радиошоута и в http://www.djmixes-bg.com
Там може да намерите транс, хаус и техно радиошоута.

Благодаря за разбирането и до скоро! ;)

P.S. Не забравяйте да гласувате за блога в класацията на BGtop.

1 коментара:

Le_Grand_Elf каза...

А така! На това се казва дух ии... хубаво че се сетихте бързичко! :) Една седмица не е толкова фатална, никой не мисли че сте несериозни. Браво ви, и все така занапред.
Пък тия класации... гласуваме, ама популярността по-добре ще я получите просто като ви раздухваме из мрежата. Аз го правя, когато някой запита за най-новото и класно от транс музикалната сфера! Продължавайте все така! ;)