вторник, 8 април 2008 г.

Gareth Emery - This Is That (Original Mix) [Five AM]

Колегата вече ви представи Gareth Emery тук. Аз няма да навлизам в подробности относно Gareth, ще ви представя един от последните му хитове.

Това е "This Is That", за първи път го чух в guestmix-а му на Global DJ Broadcast. Oще от самото начало като чух ритъма си казах "това ще е нещо голямо." Май наистина така и стана - вече на доста места го пуснаха парчето. Според мен стилът му може да се постави най-добре като progressive или tech trance. Когато видях името за първи път се зачудих, а и наистина е доста двусмислено - "това е онова" - може би онова, което ще ви накара да се раздвижите? Или пък онова, от което ще ви настръхне косата от кеф. Не мога да бъда сигурен, обаче съм сигурен в едно - както самият транс не ви ангажира с нищо и можете да го интерпретирате както си искате, така и това парче предава своята еуфоричност и динамика на вас за да ги определите както желаете.

В началото започва бързо и не отнема много време докато се развие до пълния моментум. Едно от нещата, които обичам в него е как се развиват отделните елементи. Басът започва с лека загадка за съществуването си и изведнъж се издига до пълната си светлина - типично за прогресивния транс, но тук това става достатъчно бързо и не си играе с търпението ни. Също така ще чуете и така популярния и мелодичен "разкъсан глас" - не съм много сигурен, но май Gareth беше един от иноваторите, който започна с това. Този глас много добре допринася за приятната атмосфера на тракът.

Като заключение може да се каже, че това е един жив и динамичен релийс, който няма да ви запрати в небесата мечтаейки, а ще ви забие на земята танцувайки. :P

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук.