петък, 18 април 2008 г.

Niels Van Gogh - Pulverturm (M.I.K.E. Remixes) [Club Elite]

Niels Van Gogh е един от най-добрите нови таланти на Германия. Той е на 21 години и родом е от Augsburg. Започва да миксира през 1993-та за редица клубове, като по-късно пуска и за различни транс събития като Union Move в Мюнхен, Rave On Show, Thai Break и Love Parade.
С неговите Progressive House сетове като ресиденден DJ в Pleasure Dome (Augsburg) Niels събра голяма база с фенове и сериозна слава с неговия уникален стил, особено известен е в южна Германия.
Pulverturm е първият рилийз на Niels през Logic 3000 Records и следва неговата склонност към пулсиращи звуци и хипнотична бас линия, която ще се забие в главата ви завинаги. Тази песен от топ транс качество е съвместна работа с Electronic Maniac, Eniac, който участва в продукции на DJ TomCraft и Tom Novy.
Pulverturm се изкачи до върха на DMC чарта, DDC и media Control. Песента също влезе в ТОП 20 на Германия, Холандия и беше сертифицирана като "златна" в Белгия, изкачвайки се, на 5-то място.

Звученето на ремиксите, които ви представям е по-скоро progressive отколкото trance, но все пак рилийза заслужава вниманието ни. Вокала лично на мен ми се вижда малко странен, като тембър на гласа, но е много сполучлив и дори ми звучи леко ориенталски както и мелодията.


Tracklist

1.Pulverturm 2008 (M.I.K.E. Clubland Remix)
2.Pulverturm 2008 (M.I.K.E. Back To The 90s Remix)
3.Pulverturm 2008 (M.I.K.E.Underground Remix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музиката подкрепете автора/авторите като я закупите от тук, тук или тук.