понеделник, 7 април 2008 г.

Markus Schulz feat. Dauby - Perfect (remixes) [Coldharbour Recordings]

Работата по рилийза на "Perfect" среща екипа на Markus Schulz с неговия добър приятел Noel Sanger и съпругата му Dauby. "Perfect" е ултимативна песен, която те кара да се чувстваш добре с грабващия си вокал. Гарантирано е, че ще остави усмивка върху лицето ви. След ремикса на Big Sky, Ирландското дуо Agnelli & Nelson "вадят" друг взривяващ ремикс, за който е напълно правилно да бъде описан като перфектен. Съвпадението с името песента не е случайно - "Perfect" е перфектна. Ремикса се хареса на самият Markus Schulz както и на Armin van Buuren и Paul van Dyk.
Jerome Isma-Ae предизвика вълнение около себе си през последните месеци с неговите продукции и ремикси. Неговото виждане за звученето на песента гарантира, че ще привлече вниманието на progressive/house ориентираните меломани.
Последен, но не и по важност се нарежда ремикса на Tom Porcell и Kevin Sieja обединили се под псевдонима Funabashi. Те дават чистата Coldharbour интерпретация на "Perfect" и досега работеше перфектно, спечелвайки, Global Selection vote в радио шоуто на Markus за 2 последователни седмици през февруари. Официално рилийза се появи на 31 март и както се казва още "пари" :-)
И 4-те ремикса звучат много добре, но за мен безспорен фаворит си остава албумната версия. Държа да отбележа, че според мен вокала е супер успешен, звучи нестандарно и е много красив.

Tracklist
1. Perfect (Agnelli & Nelson Remix)
2. Perfect (Funabashi Remix)
3. Perfect (Jerome Isma-Ae Dub Mix)
4. Perfect (Jerome Isma-Ae Remix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук.

1 коментара:

Le_Grand_Elf каза...

Това е яко! Особено ми допада звученето на: Markus Schulz feat. Dauby - Perfect (Jerome Isma-Ae Dub Mix)