понеделник, 2 юни 2008 г.

Majai - Phoria [Tetsuo Recordings]

MK открил своята страст към електронната музика в началото на 90-те години. След като няколко години посещавал клубове във Вашингтон, DC area, било време да започне да изучава занаята на DJ-я. MK казва: "Когато започнах да вися по клубовете гледах как някои от DJ-те как променяха настроението на тълпата в различна посока и как могат да направят една вечер незабравима като пускат невероятен сет. И си мислех, че искам да бъда част от това". Тогава MK взел комплект търнтейбъли и започнал да "върти" по местни партита и в малки клубове.

Едно от нещата, които забелязва е, че на обикновенно парти трябва да миксира хип-хоп с други стилове само да има възможност да пуска хаус, евро денс и техно. Това дава резултат по-късно, когато вече знае как да раздвижи тълпата и е тренировачната му площадка за продуциране докато вижда какви елементи от песните харесват хората.

През 2001/2002 МК среща Anna и се заформя колаборацията MAJAI. 2002 Steven Melrose от Leftwing Recording вижда потенциала на MAJAI. (Steven открива изпълнителя на електронна музика Crystal Method). Той представя MAJAI на други изпълнители, но поради промени в музикалния фокус на лейбъла нищо не бива издадено. Въпреки, че това е малка пречка много бива научено и има само полза от новите връзки. През 2003/2004 MAJAI се концентрира предимно да пуска като DJ.

В късната 2005 студиото е направено и в момента Majai работят по нов албум.

Anna Sennikova както си личи по името й е рускиня и е от Минск, Беларус. Още от малка пеела в училищният хор и по-нататък решила да продъли с нея и започнала да учи музика. Нейните родители инвестирали в пиано и за нея това се оказало определящо за професията й. Те насърчавали нейният музикален талант и Anna започнала да композира песни на много ранна детска възраст. Някои от тях още са на хартия и чакат да бъдат записани и издадени. Anna срещнала MK във Вашингтон, DC в края на 2001. Двамата веднага уловили сходството си и започнали съвместна работа.

Tracklist

1. Phoria (Elevation Remix)
2. Phoria (Airbase Remix)
3. Phoria (DJ Shah Remix)
4. Phoria (DJ Shah Dub Mix)

Download Rapidshare

Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук или тук.