вторник, 10 юни 2008 г.

Masters and Nickson feat Justine Suissa - Out There [Soundpiercing]

Robert Nickson
Обстановката около Robert е с мултинационален характер, баща от Англия, майка от Норвегия, роден в Англия и сега живее в Холандия. Холандия е тази, която му оказва музикално въздействие. Холандия е известна с Денс Музикалната си сцена. Неговата първа продукция с Dave Masters "Masters & Nickson - 5th Dimension" беше грабната от легендата Armin van Buuren, който по-нататък я пусна на музикалния свят по радио шоуто си "A State of Trance" и така всички вкусиха от вкуса на Robert. Armin толкова харесал "5th Dimension", че направо решил да я издаде през своя лейбъл Armada. Парчето получило огромна подкрепа от DJ-и като Paul van Dyk, Ferry Corsten и Dave Pearce и било включено в не малко компилации като например Godskithen Worldwide.
Работата на Robert не остава незабелязана от тези на върха. Няма по-добър знак от това как върви работата ти от одобрението на имена като Armin van Buuren, Paul van Dyk, Tiesto, Markus Schulz, Judge Jules, Above & Beyond и още няколко, които продължават да харесват това, което той прави.
Листа с гостуванията на Robert нарасна значително и то по-бързо отколкото той си е представял. Robert е пускал по сцени из целият свят. От Лондон до Лос Анджелис, от Сидни до Сан Франциско и по цяла Европа. Неговият стил на DJ е същият като стилът му на продуцент - той дава на тълпата красив чувствен транс. Енергията на Robert зад дековете е поразяваща като електричество и вие можете да бъдете сигурни, че каквото и да пуска тълпата няма да стои на едно място. Неговите месечни радио шоута по DI.fm се слушат от хиляди и всеки месец слушателите се увеличават.
През 2007 Robert издаде първата си песен с неговият нов облик "Nick Robertson", която носеше име "Identity Crisis". С по-твърдо острие, track-а получи подкрепа и комплименти от John O`Callaghan и Radio 1 подкрепа от Eddie Halliwell. Връщайки се към истинското транс звучене той издаде три track-а EP наречени "Motion Blur", които към този момент са включени в застрашително голям брой компилации.
За Robert 2008 стартира добре с ремикс за Deep Voices през Combined Forces, който се хареса на доста DJ-и. Експериментирайки с различни звуци той издаде "Narc" през Pilot6 Recordings с ремикс на Simon & Shaker, който си спечели подкрепа от Tiesto и Ferry Corsten. Ето, че през май излезе и неговият следващ сингъл "Never Again". Вече е тестван от шепа DJ-и късметлии. Също наближава и преиздаването на "5th Dimension", с впечатляващ ремикс на Daniel Kandi. Сега Robert работи по още track-ове и ремикси, включително и новият track "True Form".

Dave Masters
Ето какво споделя за себе си Dave Masters.
"Първо си купих комплект декове в ранните месеци на 2000 година, тогава бях на 15 години. Музикалните ми вкусове бяха повлияни от Ferry Corsten, Armin van Buuren и Laurant Veronnez. Година по-късно, моята привързаност към транса нарастна и дори започнах да продуцирам собствена музика използвайки моят компютър и софтуер. След като пусках на малки местни събития, получих ресидеция да пускам на tranceairwave.com, който е домакин на много известни транс/прогресив звезди.
През Декември 2002 ‘5th Dimension’ беше завършена в колаборация с Robert Nickson от Холандия и така направихме една от най-обсъжданите продукции на годината. Не мина дълго време и лейбълите бяха заинтересувани да подпишат Masters & Nickson. Седмици по-късно 5th Dimension беше подписана от Armada records и беше избрана за "Tune of the Week" в радио шоуто на Armin. Малко по-късно вокалите бяха записани и добавени от Justine Suissa. Robert и аз тъкмо бяхме завършили ремикс за Mike Shiver от Швеция, който щеше да бъде издаден в ранната част на следващата година. Други продукции са в процес на подписване.
През Септември 2003 пусках на K2, Manchester с Jon O`Bir и The Thrillseekers. Първо аз подгрях за ресидента Jon и нощта продължи с мен и Jon като пускахме часове наред рамо до рамо най-свежите транс парчета.
Следващият месец се върнах в K2 и пусках редом с Nick Riley, също и с транс супер звездата Lange.
Моите амбиции са да развия своята кариера на DJ и да пускам по събития в цялата страна. С много контакти в индустрията, както и с моето приятелство с екипа на Armada и с моето дългогодишно приятелство с Jon O`Bir аз съм способен да доставя най-свежите и ексклузивни транкс track-ове.
Още сингли могат да бъдат намерени в моето демо CD, като песни 1, 3, 5, 8, 10 & 12 са неподписани и са сигурни хит рилийзи за в бъдеще според моите любимци Robert Nickson & Haak, които обикновенно подписват към новият лейбъл на M.I.K.E. "Club Elite"."

Tracklist

1. Out There (5th Dimension) (Original Mix)
2. Out There (5th Dimension) (Daniel Kandi Bangin' Mix)

Donwload Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук или тук.