сряда, 18 юни 2008 г.

Marc Marberg with Kyau and Albert - Orange Bill / Neo Love [Euphonic]

Ralph Kyau се докосва за пръв път с продукции на електронна музика когато пуска на живо на няколко ъндърграунд техно партита и реализира неговият първи запис (Kyau "Modulation Experiments") в края на 1993 година. През 1994 заедно с DJ Shandy Raplph основава лейбъла Harmony Recordings и първият артист, с който подписват е Mirco de Govia. През това време Steven Moebius Albert започва да продуцира собствени track-ове. През лятото на 1994 Steven и Ralph се срещат. През 1995 започват да продуцират техните първи track-ове за гостуване на живо на Steven и осъзнават, че имат общи идеи за звук. Следва издаването на първият техен сингъл "Let me in". През 1996 решават да се обединят и на сцената на електронната музика се явяват като Kyau vs. Albert. Обединяват своите музикални студия и основават компания за музикални продукции. В началото на 1997 основават и техният лейбъл Euphonic. Първите артисти, които са подписани за лейбъла са Rough Mullar (aka Sonorous) и Ronski Speed. Със солидната основа на Euphonic, Moebius и Ralph най-после са готови да представят техните идеи пред широката публика. Момчетата продуцират разлини песни под различни псевдоними, когато издават първата компилация за лейбъла им с името "We Come in peace". Малко след това тяхна хаус продукция (Moebius AG "Do What I want") става клубен хит за 1999 и влиза в Германските денс чартове.
През 2000 година сингълът "Great/Loebau" също влиза в германските денс чартове през януари като е промотиоран от няколко германски радио станции. Първата голяма звукозаписна компания WEA Records (Warner Music Germany) започва да проявява интерес към Kyau vs. Albert и те започват съвместна работа за следващите 3 години, първият резултат, от която е сингъла "Outside", който има и видеоклип. Paul van Dyk пуска сингъла няколко пъти и поканва момчетата в собственото си радиошоу. "Outside" става масивен радио хит и влиза в германските продажби на сингли на 74 място. След всичко това започват и заявките за ремикси от артисти като KayCee и Kosheen. Момчетата са на върха на вълната и почти всяка седмица имат гостуване като същевременно работят и по новият им сингъл "Save Me". В началото на 2002 година сингълът е завършен и първите ремикси на Kyau vs. Albert вече са факт. През Август 2002 "Save Me" влиза в германската класация по продажби на сингли на 44-то място. През Март 2003-та издават "Review" - компилация с най-добрите продукции и ремикси. CD-то става "Record of the week" в Германското Рейв списание и "Album of the week" по Sunshine Live Radio. Следващият им сингъл "Velvet Morning" също влиза в класацията по продажби на сингли и застава на 74 място.Сингълът им "Velvet Morning" е издаден през Anjunabeats в Обединеното Кралство през Януари 2004-та. Следващият им сингъл "Not with you" е съвместен проект с певицата Julie Lutat. През юли същата година тази песен влиза в германският сингъл чарт на 93-та позиция. През Август след една година здрава работа е издаден и дебютният албум "Here We Are Now". Следващият им голям удар е ремикса на "Jump the next train" на Yong Parisians, песента става световен хит. Track-вете им "Made of Sun/ Falling Anywhere" са издадени в Германия през Euphonic и в Англия през Anjunabeats. Те стават световни клубни хитове и са техният най-голям успех до сега. През пролетта на 2005 Kyau vs. Albert издават тяхната микс компилация "Positive Ways 4". Малко по-късно миксират и CD за Technoclub серията. Междувременно албумът им "Here We Are Now" е издаден в САЩ, Русия и Азия и им носи много нови фенове. Следва световно турне и началото на работата по вторият албум. През пролетта на 2006 пък издават двойният сингъл "Walk Down/Kiksu" като за Walk Down е заснето и видео. След почти 2 години работа през есента е готов и вторият албум "Worldvibe" като албумът се появява по магазините из целият свят. Успоредно с това се появява и новият им сингъл "Are You Fine". През 2007 се навършват 10 години от основаването на лейбъла Euphonic и Kyau vs. Albert правят световно турне за да отбележат годишнината.
През същата година Kyau vs. Albert се обединиха с Marc Marberg, за да направят „Megashira“, песен която получи огрмона подкрепа и също така намират време да реализират „Always a Fool“ през Май и „7 Skies“ през Август. Двата сингъла са достатъчно добри и са знак, че колаборацията между тях е една много добра симбиоза. В същото време са и малка подсказка, че може да очакваме и други рилийзи от тях. И ето, че днес през лятото на 2008 надеждите ни се увенчават с издаденият вече нов рилийз Neo Love/Orange Bill. От двете песни Neo Love звучи много по-трансърско, плавно и култувирано, докато Orange Bill малко по-грубо със странния си вокал. Dub mix-a е по-добър.

Tracklist

1. Neo Love (Original Mix)
2. Neo Love (Original Short Edit)
3. Neo Love (TE Intro Mix)
4. Orange Bill (Original Mix)
5. Orange Bill (Original Dub)
6. Orange Bill (Original Short Edit)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика подкрепете автора/авторите като я закупите от тук.