събота, 5 юли 2008 г.

Agnelli & Nelson - Sleeping In Airports (Неиздадено)

Chris Agnelli и Robbie Nelson пишат и продуцират денс музика заедно от 1997 година. Техните масивни balearic класики "El Nino" и "Everyday" са помогнали да се дефинира звука на парти духа на Ibiza, докато 5 хита в топ 30 на UK и безброй ремикси подсигуряват двойката да остане синоним на по-музикалната част от клубната музика. Robbie и Chris са ремиксирали много известни артисти от рок легендите U2 до кралете на денс музиката Ferry Corsten и Armin van Buuren. Много клубни нашествия са ставали заедно с Matt Darey, Jon the Dentist, Scott Bond vs Solar Stone и лейбълният приятел Chicane. Те са направили 6 guestmix-а по BBC Radio One (включително два лайва NYE special) и са се появили на Top of the Pops.
Agnelli & Nelson продуцират музика за Xtravaganza и под псевдонимите (Afterburn, Cortez) за лейбъли като Tsunami и ID&T. Техният най-нов track "Holding Onto Nothing" беше удостоен със симпатиите на Oakenfold и Paul Van Dyk, който направи специална re-rub версия (пооправил я е, както на него му харесва) за лейбъла му Vandit imprint.
На противоположният полюс - ирландското дуо за пускали по целият свят - от САЩ до Япония, както и на задължителните Европейски и UK събития като Passion, Godskitchen, Gatecrasher и Slinky. Robbie и Chris ги представлява в UK агенция Fresh DJ, а международно са представени от Dance Therapy (Холандия).

Download Rapidshare


Не забравяйте да поддържате артистите. Track-ът от тази публикация не е издаден, затова можете да купите друг техен track от тук