събота, 16 август 2008 г.

Alexander Popov - Awakening [Vandit Digital]

Александър Попов е един от най-бързо развиващите се руски музиканти. Той прави и денс и инструментална музика, чиито главни черти са красотата и мелодичността. Неговите ранни инструментали са високо ценени от професионални музиканти и композитори, и последните му тракове са многократно пускани от световно известни DJ-й като: Tiesto, Paul Van Dyk и Armin Van Buuren.

Днес Александър отделя най-много внимание на прогресив и транс музиката. Неговите тракове са пускани от авторитетни лейбъли от Англия, Германия, Австралия и Русия: VANDIT, Five AM, Monster Tunes, Insatiable Records и други. Дори често достигат в класации и компилации на известни DJ-и: "ATB The DJ", "Dreamdance", “Trancemaster". Музиката на Александър се чува също и в радио-щоута като: "A State Of Trance", "Anjanubeats Worldwide", "Tiesto - Clublife", "VOYNIC Sessions", "Corsten's Countdown", и т.н. Rich Mowatt създателя на известния транс проект Solarstone, който подписва първия трак на Александър "Vapour Trails" го нарича "Издигаща се руска звезда". И DJ номер 1 в Русия – Feel казва за него "един от най-добрите продуценти на Русия ако говорим и за звук и идеи".

Освен продуцирането Александър продължава да работи и като DJ. Той съчетава най-доброто от прогресив хаусът и трансът, понякога с електро и теч звук. Пускал е заедно с руски DJ-и като: Feel, Agent Smith и други. Зад гърба си има стотици клубни събития започващи от малки закрити партита и стигащи до големите open-air събития включително участвайки и в Kazantip Z’15.

Днес Александър продължава да прави нови тракове и ремикси и да се харесва на тълпата с неговите сетове. Също е и арт-директор на нощен клуб.

Tracklist:
1. Awakening (Original Mix)
2. Awakening (Dub Mix)
3. Awakening (Feel Remix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика можете да подкрепите автора като я закупите - beatport