сряда, 20 август 2008 г.

Andy Moor - Fake Awake [Anjunabeats]



За повечето читатели едва ли Andy Moor има нужда от представяне. Той е DJ, продуцент, ремиксатор на звезди и към момента е на 30 място в международната класацията за DJ-и. Той също така е част от проектите Leama & Moor, Tilt и Whiteroom. Смесицата от много работа, решителност и вроден талант са изстреляли Andy до позицията на един от най-вдъхновяващите артисти на денс сцената днес. Той започва да учи пиано на 5-годишна възраст, на 11 вече владее майсторски 6 музикални инструмента. На 14 завърта първият си запис, а на 21 вече взривява тълпи от хиляди посетители на най-добрите фестивали по света. Сега с малко бръчки тук и там, на 28 години, той е смятан от много хора за ветеран в индустрията, завоювайки постоянно растяща армия от лоялни фенове.

На безкрайно турне, Andy разпространява заразните си ритми и красиви мелодии към всеки край на глобуса. Пускайки на живо на най-видните фестивали и събития Andy има възможността да изрази своята преданост чрез безкомпромисните си музикални сетове.

Графикът на Andy е просто зашеметяващ като се има в предвид над половин милион въздушни мили изминати всяка година, въпреки това той винаги се връща вкъщи в студиото, без да пропилява своя музикален талант, който му е спечелил титлите Най-добър Транс продуцент и Най-добро Транс парче на транс наградите за 2004-та година, Най-добро Денс парче през 2006 за Международните Музикални Денс Награди (за песента ''Air for Life'' която е колаборация с Above and Beyond), номинация за Грами през 2007 (за неговия ремикс на ''Delirium — Angelicus'') заедно с много други музикални постижения.

Внушителния списък от изпълнители, които са получили ремикс от Andy Moor включва Britney Spears, Avril Lavigne, Paul Oakenfold, Brian Eno, Tiesto, Delerium и Arthur Baker. Неговите тракове винаги добавят цвят на клубните класации по света. 2008 ще види изплуването на дълго очаквания Andy Moor соло албум, който трябва да бъде издаден от неговия собствен лейбъл AVA Recordings, следвайки деликатно албумите от 2005 ''explorer'' от Tilt и 2006 албумът ''Common Ground'' от Lema & Moor.

Andy винаги се е държал здраво на земята предпочитайки да изразходва енергията и вниманието си за музиката и оставяйки всичко останало да се подреди покрай това. С това си отношение, талант и начин на работа няма и съмнение, че Andy Moor е на върха на играта си... и все пак ние сме сигурни, че най-доброто предстои.

Tracklist:
01. Fake Awake (Original Mix)
02. Fake Awake (Ecomix)
03. Fake Awake (Myon & Shane 54 Remix)
04. Fake Awake (Myon & Shane 54 Radio Edit)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика и искате да подкрепите автора можете да я закупите - audiojelly