неделя, 24 август 2008 г.

Mungo - Under The Sea/Surrounding Me [ASOT]



Mungo са продуцентите Stijn Coppieters и Roland Andriese по-известни като Vast Vision.

Stijn Coppieters (1986), едната половина от холандското дуо Vast Vision винаги е изпитвал любов към музиката. През младите си години той слуша значително количество музика, но предимно това, на което баща му се наслаждава. Банди като Pink Floyd и Genesis са влиянието, под което израства. Stijn осъзнава първия си истински интерес към музиката през първите си музикални уроци между 9 и 12 годишна възраст. Той демонстрира голям талант за ритъм и музикална композиция. Неговата кариера започва през Септември 2003, когато се добира до първия си музикален софтуер. През това врене той се сприятелява с Roland Andriese (1985), който го научава основите на продуцирането на дигитална музика.

Като Stijn, Roland също расте с музиката. Неговия баща и дядо свирят на пиано и той умира от желание да се научи. От малка възраст се заинтересува от електронната музика като тази на Daft Punk. Roland е принуден да избира между компютрите и музиката, защото интересите му са прекалено обширни за да бъдат усъвършенствани едновременно. Той избира компютрите, но не може да отрича страстта си към музиката. След като се присъединява към колектив, който работи върху модифициране за игра, среща Stijn и решават да продуцират музика заедно.

След няколко месеца адаптиране към софтуерът решават да наименуват проекта си Vast Vision. Това което не знаят е, че техните продукции ще станат важна част от транс сцената. Преди да се усетят Vast Vision става утвърдено име.

С тракове като "Aurora," "Eclipse," и "Euphoria" Vast Vision печелят признанието от големите имена по света и с всеки трак нов успех. Хитът им "Summer Blush" е гласуван като трак на месеца от Armin Van Buuren и е пускан многократно на неговото радио шоу "A State of Trance." В интерес на истината Armin харесва песента толкова много, че решава да подпише прякора Vast Vision Presents Mungo в Armada.

През 2007 Vast Vision решават да лансират своята DJ кариера. Първото им парти се състои отвъд морето в САЩ. Сега с две радио шоута и резиденция в "Solar Power Sessions" в danceradio.gr те станаха сила, с която трябва да се съобразяваме. С предстоящи продукции и ремикси за Armada, Discover, Monster Tunes, Lost Language, Alter Ego, DarkNoize Recordings и Realmusic Recordings ви препоръчваме да си държите очите отворени и специално ушите фокусирани на Vast Vision!

Tracklist:
01. Under The Sea (Original Mix)
02. Under The Sea (Sebastian Brandt's Zela Remix)
03. Surrounding Me (Original Mix)

Download Rapidshare


Ако харесвате тази музика и искате да подкрепите автора можете да я закупите - junodownload